2. června 2015 • 21:07

České házenkářky prohrály se Slovenskem generálku na kvalifikaci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
České házenkářky podlehly v generálce před dvojzápasem play off kvalifikace mistrovství světa 2015 s Nizozemskem o gól Slovensku 21:22. Trenér Jan Bašný byl po testu spokojen především s obranou, útok prý ještě potřebuje před sobotním prvním zápasem doladit.


"Ještě musíme docvičit akce, které jsme o víkendu rozpracovali," řekl po zápase Bašný, jenž má tým pohromadě teprve třetí den. Hráčky absolvovaly pátý trénink ve dvou dnech, což se v zápase se Slovenkami projevilo, navíc byla znát horší sehranost.

Poločas domácí hráčky v Luhačovicích prohrály o dvě branky, po zlepšeném výkonu po přestávce se sice dostaly do vedení, to ale nakonec neudržely. "Naše hra v prvním poločase byla špatná. Ve druhém poločase byla obrana lepší, holky hrály to, co jsme v obraně po nich chtěli. Musíme ale zlepšit přechod do útoku a postupný útok," řekl Bašný.

Představu o šestnáctce, která nastoupí do prvního zápasu proti Nizozemsku, už trenér má. "Není ale nikde napsáno, že šestnáctka pro druhý zápas bude stejná jako pro zápas první," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud