1. července 2015 • 18:44

Hokejový útočník Ribeiro podepsal dvouletou smlouvu s Nashvillem

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový útočník Mike Ribeiro podepsal v NHL novou dvouletou smlouvu s Nashvillem, která mu zajišťuje celkový příjem sedm milionů dolarů. Predators rovněž posílili obranné řady, když na trhu volných hráčů získali obránce Barreta Jackmana.


Pětatřicetiletý centr Ribeiro byl v uplynulé sezoně s 62 kanadskými body druhým nejproduktivnějším hráčem Predátorů. V šesti zápasech play off přidal dalších pět bodů.

Ribeiro přišel do Nashvillu před rokem poté, co jej ze smlouvy vyplatila Arizona. Kanadský útočník má na kontě 947 zápasů NHL, ve kterých nasbíral 718 bodů. V 55 zápasech play off přidal 32 bodů.

Čtyřiatřicetiletý Jackman mění v NHL dres poprvé. Dosud patřil výhradně St. Louis, ale letos se stal volným hráčem. Dvouletá smlouva s Nashvillem mu vynese celkem čtyři miliony dolarů.

Jackman odehrál v minulé sezoně za Blues 80 zápasů a připsal si 15 bodů (2+13). Zahrál si i v šesti utkáních play off. Celkem má na kontě ve slavné lize 803 duelů v základní části a 181 bodů díky 28 gólům a 153 asistencím. V 39 utkáních play off přidal dvě branky a pět nahrávek.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud