28. července 2015 • 11:47

Hokejisty Pardubic posílil slovenský obránce Štajnoch

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Novou posilou hokejistů Pardubic se stal obránce Martin Štajnoch. Čtyřiadvacetiletý člen širšího kádru slovenské reprezentace působil posledních šest let ve Slovanu Bratislava.


"Martin je velmi kvalitním obráncem ve středním věku, navíc si u něj ceníme pravé držení hole. Získali jsme o něm pozitivní informace i o tom, jakým je člověkem a také na jejich základě jej získali. Věříme, že nám pomůže vyztužit defenzivu a prokáže své kvality," uvedl sportovní manažer Pardubic Dušan Salfický v tiskové zprávě.

Štajnoch sehrál za Slovan v Kontinentální lize za poslední tři roky 137 utkání včetně play off a připsal si 24 bodů za pět branek a 19 asistencí. "Ve Slovanu jsem strávil šest let, chtěl jsem změnu. Neberu svůj příchod do české extraligy jako krok zpět," prohlásil Štajnoch.

"Dynamo může uhrát super sezonu a i mě může angažmá v Pardubicích posunout dál. Velmi mě potěšil velký zájem od trenéra Miloše Říhy. Získal jsem i další dobré reference, proto jsem se rád stal členem pardubické organizace," uvedl bývalý hráč Prievidze.

Štajnoch se hned zapojil do přípravy Dynama. "Jsem rád, že jsem zrovna v Pardubicích, v jednom z nejlepších hokejových měst v České republice. Nepřicházím do zcela neznámého prostředí, pár hráčů znám. Moc se těším," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud