3. srpna 2015 • 17:22

Rooney opět v modrém. Při exhibici si po 11 letech zahrál za Everton

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Návrat ztraceného syna. Kapitán Manchesteru United a anglické reprezentace Wayne Rooney si po jedenácti letech zahrál za Everton. Devětadvacetiletý fotbalista dres svého mateřského klubu krátce oblékl při nedělním charitativním zápase s Villarrealem.



Rooney v benefici pod záštitou bývalého skotského útočníka Evertonu a nyní člena trenérského týmu Duncana Fergusona absolvoval závěrečných 15 minut, gólově se však neprosadil a porážku 1:2 neodvrátil.

Téměř 35 tisíc diváků na stadionu Goodison Park zkušeného útočníka, který odešel do United v roce 2004, přivítalo bouřlivým potleskem. "Nevěděl jsem, jaké přijetí mohu očekávat, ale fanoušci byli skvělí. Moc se mi to líbilo," řekl Rooney.

"Samozřejmě bylo nezvyklé jít znovu do šatny domácího týmu a nejdřív jsem si připadal trochu divně. Ale bylo skvělé, že mě moje děti jednou mohly vidět v dresu Evertonu," přidal rodák z Liverpoolu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud