2. září 2015 • 19:46

Na trénink fotbalistů se přišly podívat asi dva tisíce lidí

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Téměř dva tisíce lidí dnes přišly v Plzni podpořit české fotbalisty na předzápasový trénink před kvalifikačním utkáním s Kazachstánem. Ten byl nezvykle otevřený veřejnosti, a tak se fanoušci mohli na vlastní oči přesvědčit o formě reprezentantů před zápasem.


"Trénink jsem nechal otevřený, aby fanoušci měli možnost Karlu Krejčímu poděkovat za postup do Evropské ligy," žertoval trenér Pavel Vrba na tiskové konferenci směrem ke svému asistentovi, který je zároveň novým koučem plzeňské Viktorie.

"Tohle je hlavně pro fanoušky. Pro nás to zas tolik nemění oproti zavřeným tréninkům, ale fanoušci mají šanci nás vidět a zjistit, jak to vypadá na našem tréninku. Proto jsem rád, že si našli cestu na stadion," řekl brankář Petr Čech.

Fanoušci byli jen na hlavní tribuně, odkud odměňovali potleskem hráče za každou vydařenou akci. Čím hezčí akce či střela, tím bouřlivější byl aplaus. Potlesk se ale ozýval, i když hráči vyklusávali kolem hřiště a přiblížili se k hlavní tribuně. Zvednutýma rukama fanouškům za podporu děkovali.

Na závěr tréninku pak hráči vyslali na tribunu několik míčů a šťastlivci, kteří je chytili, následně dostali od trenéra Vrby dvě vstupenky na čtvrteční utkání.

To bude věnováno památce zesnulé legendy Josefovi Masopustovi, za kterého se bude držet minuta ticha. Pro fanoušky byla také vyhlášena soutěž: pokud během zápasu vytvoří hluk o síle 107 decibelů, získá každý fanda na stadionu plechovku limonády.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud