2. září 2015 • 19:58

Fotbalisté Chrudimi získali dvoubodový náskok v čele ČFL

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Chrudimi, vedoucího týmu ČFL, dnes v rámci kompletního předehrávaného 17. kola zvítězili 1:0 ve Štěchovicích, a po pěti odehraných kolech si vytvořili v čele tabulky dvoubodový náskok před dvojicí Králův Dvůr - Domažlice. Východočeský tým si ale ponechal rozuzlení zápasu až na čtvrtou minutu nastaveného času, kdy štěchovického brankáře Radka Sňozíka překonal Jaroslav Kroutil.


Chrudimští svěřenci trenéra Pavla Jirouska sice během uplynulého víkendu utrpěli doma vysokou porážku 0:5 v Mol Cupu od druholigového Hradce Králové, v ČFL ale zvítězili počtvrté za sebou a patří mezi čtyři dosud neporažená mužstva v této soutěži.

Těmi jsou i zmíněné celky Králova Dvora a Domažlic na dalších medailových pozicích. Králodvorští "cábelíci" vyrovnali v Jirnech dvě minuty před koncem na 2:2 a v penaltovém rozstřelu si zajistili druhý bod. Prodloužení se konalo i v Domažlicích, kam zavítal poslední Benešov. Zápas plný zvratů skončil 3:3 a na penalty vyhráli 5:4 Středočeši, kteří tak získali své první body. Z poslední dvacáté příčky tabulky se ale i tak neodlepili.

Čtvrtým celkem bez prohry v normální hrací době zůstává Loko Vltavín, který v pražském derby na Žižkově uhrál bezbrankovou remízu a v rozstřelu porazil domácí Viktorii 5:4.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud