10. října 2015 • 20:36

Kladno zbavilo tým Lovosic neporazitelnosti a vede divizi B

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Ve fotbalových divizích už není neporažený tým. Jako poslední z osmdesáti účastníků prohrály Lovosice, které v utkání 10. kola skupiny B podlehly 0:2 v Kladně. Zápas, v němž se střelecky prosadili Štěpán Hanzlík a Václav Kalina, byl zároveň soubojem o vedoucí příčku. Kladenští svěřenci trenéra Ivana Pihávka se posunuli do čela tabulky a vedou před Lovosicemi o dva body.


Třeboň se zase jako poslední dočkala výhry, porazila totiž v divizi A 4:1 Nové Strašecí. Lídr této skupiny Hořovicko rozstřílelo 5:0 Čížovou, všechny góly dalo už do poločasu. Mužstvo trenéra Petra Vrabce si tak upevnilo vedoucí postavení s náskokem čtyř bodů na druhé Karlovy Vary. Ty však mají k dobru nedělní zápas s Jindřichovým Hradcem.

Nejproduktivnějším celkem všech divizí jsou s celkově 33 nastřílenými brankami Živanice, jež vedou skupinu C. Potvrdily to i v souboji s Vysokým Mýtem výsledkem 4:1.

Bodově nejlépe je na tom lídr divize E, kterým jsou Nové Sady. Olomoucký tým porazil v souboji nováčků 4:3 Frýdlant nad Ostravicí a zásluhou devíti výher má již 27 bodů. V souboji o druhé místo tabulky Petrovice podlehly 0:1 Petřkovicím.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud