13. října 2015 • 15:38

Útočník Tvrdík z Hradce Králové ukončil kariéru

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový útočník Michal Tvrdík z Hradce Králové se rozhodl z rodinných důvodů ukončit kariéru. S Mountfieldem se tak šestatřicetiletý bývalý hráč Pardubic, Karlových Varů, Liberce, Znojma, Plzně, Mladé Boleslavi či Zlína dohodl na ukončení platné smlouvy. Informovaly o tom oficiální internetové stránky klubu.


"Michalovi chci srdečně poděkovat za dlouhodobé působení v našem klubu. Jelikož oblékal hradecký dres již pátou sezonu v řadě, je považován za Hradečáka. Jeho osobní důvody, které vedly k ukončení našeho smluvního vztahu, naprosto chápu. Michalovi přeji mnoho štěstí a zdraví do další etapy jeho života," uvedl generální manažer Mountfieldu Aleš Kmoníček.

Tvrdík v této sezoně sehrál v extralize devět zápasů a nebodoval. "Protože se Michalovi u nás líbilo, budeme se mu snažit nalézt uplatnění v rámci mládežnického hokeje. V tuto chvíli je však předčasné řešit, co bude, sám Michal si musí rozmyslet, jakou cestou se v mimohokejovém životě vydá," doplnil Kmoníček.

Tvrdík v české nejvyšší soutěži nastoupil v 724 duelech a nasbíral 257 bodů za 132 branek a 125 asistencí. V roce 2005 získal s Pardubicemi extraligový titul.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud