27. listopadu 2015 • 00:27

Hlasy po utkání fotbalové Evropské ligy Braga - Liberec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 5. kola základní skupiny F fotbalové Evropské ligy SC Braga - Slovan Liberec (2:1):


Jindřich Trpišovský (trenér Liberce): "Tentokrát mám jen slova obdivu a spoustu komplimentů pro naše hráče, protože ta sestava se nám lepila strašně těžce. Nastoupili někteří hráči, kteří by za normálních okolností kvůli zdravotnímu stavu asi hrát nemohli. V téhle sestavě, kterou jsme měli, jsme odvedli maximum. Musím hráče pochválit, bojovali do posledního dechu a metru. Sahali jsme po dobrém výsledku a mrzí mě, že aspoň tu remízu jsme si neodvezli, i když by nic neřešila. V první půli jsme hráli velmi dobře, bohužel v druhé nám došly síly. Mrzí mě, že kluci, kteří se takhle vyždímali, za to nemají ani bod. Vzhledem k vývoji ve skupině jsem doufal, že ten sen v podobě postupu bude naplněný jindy, ale v tuhle chvíli máme vše ve svých rukách. Kdyby nám někdo před losem řekl, že budeme hrát v posledním utkání o postup, určitě bychom to brali. Může se stát 10. prosince všechno."

Tomáš Koubek (brankář Liberce): "Myslím, že to byl podobný zápas jako v Marseille. Akorát oni nám ten gól dali a my jsme takové štěstí neměli. Myslím, že Braga vyhrála zaslouženě, i když my jsme dali na začátku druhé půle regulérní gól, který nám neuznali."

Lukáš Pokorný (obránce Liberce): "První poločas jsme hráli velmi dobře, měli jsme hodně gólovek. Ale druhý poločas už na nás trošku dolehla i nějaká fyzická krize. Neměli jsme už tolik balon a tím pádem Braga měla tlak. Škoda toho gólu v poslední minutě, to už je poněkolikáté, co se nám to stalo. Mrzí to hodně. Já navíc dostal třetí žlutou kartu, takže pro mě nejhorší možný scénář."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud