1. prosince 2015 • 14:26

Držmíšek se stal novým sportovním ředitelem Bohemians 1905

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Novým sportovním ředitelem fotbalových Bohemians Praha 1905 se stal Miroslav Držmíšek. Dvaapadesátiletý funkcionář, který naposledy působil v konkurenčním vršovickém klubu Slavii, nahradí Tomáše Požára. Ten už před sezonou odešel do pražské Sparty a jeho funkci dočasně vykonávala komise sestavená ze členů akcionářů a managementu.


"Na Bohemku chodím pravidelně, vím, do jakého prostředí jdu. Pro mě samotného to bude lehké očekávání, jakým způsobem sem vstoupím. Pro mě je Bohemka rodinný klub s příjemnými lidmi, se kterými jsem se rozhodl pracovat," řekl Držmíšek pro web Bohemians.

Během let ve Slavii pracoval jako hlavní skaut, vedoucí mužstva, sportovní sekretář i sportovní ředitel. Jeho důležitým úkolem u předposledního celku první ligy bude vhodné doplnění kádru během zimní přestávky.

"Já na to koukám trošku jinak. Fotbal není o jménech, fotbal je o týmu a o práci. Asi takto já koukám na případné přestupy. Pro diváky je samozřejmě hezké jména vidět, ale nemyslím si, že je to to nejdůležitější. Hodně individualit mužstvo nedělá," dodal bývalý útočník Benešova či Xaverova.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud