10. února 2016 • 13:05

Kadeřábek přišel v Hoffenheimu o dalšího trenéra, končí Stevens

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový obránce Pavel Kadeřábek zažije ve své premiérové sezoně v Hoffenheimu už druhou trenérskou změnu. Sestupem ohrožený klub podle agentury SID opouští ze zdravotních důvodů Nizozemec Huub Stevens a do konce sezony tým povedou asistenti.



Dvaašedesátiletý Stevens po špatném vstupu do sezony nahradil koncem října odvolaného Markuse Gisdola. V deseti utkáních pod Nizozemcovým vedením však Hoffenheim vyhrál pouze jednou a nasbíral osm bodů. Aktuálně týmu patří až sedmnácté místo s pětibodovým odstupem na barážovou pozici a sedmibodovým mankem na záchranu.

Místo Stevense, jenž měl být záchranářem do konce sezony, povedou mužstvo jeho asistenti Alfred Schreuder a Armin Reutershahn. Od nového ročníku převezme tým teprve osmadvacetiletý mládežnický trenér Julian Nagelsmann, jenž už loni v říjnu podepsal smlouvu do roku 2019.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud