13. února 2016 • 16:40

Hlasy po hokejovém utkání seriálu Euro Hockey Tour ČR - Rusko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po hokejovém utkání seriálu Euro Hockey Tour ČR - Rusko v Ostravě:


Vladimír Vůjtek starší (trenér ČR): "Pustili jsme soupeře do vedení o dva góly, což je pak proti každému ruskému mužstvu těžké otočit. Povedlo se nám srovnat, ale pak se to štěstí, které jsme měli v minulých zápasech, otočilo na stranu Rusů. Měli jsme nápor, hráli jsme dobře, ale bohužel tam byly dvě takové akce a góly, které nepadají běžně. Vyrovnané zápasy s takovými soupeři jsou opravdu asi o štěstí a to jsme si vybrali v Třinci."

Michal Kempný (obránce ČR): "První třetina byla taková, že jsme měli méně ze hry a měli horší pohyb. Ale pak jsme se zvedli, začali jsme být silnější na puku, o to více porážka mrzí. Stáhli jsme ruský náskok z 0:2 na 2:2, měli jsme více ze hry, takže jsme věřili v obrat. Ale pak nám tam bohužel spadly dva góly. Atmosféra byla výborná, je super hrát před takovou kulisou."

Jan Buchtele (útočník ČR): "Radost (z prvního gólu v reprezentaci) byla veliká, vyrovnali jsme na 2:2. Šli jsme za obratem, všichni jsme věřili, že nám tam ještě něco spadne, nebo se to bude zase lámat v prodloužení nebo na nájezdy. Bylo to vidět, Rusové vyhazovali puky, ale pak nám ujeli. Dokázali potrestat jednu dvě naše chyby, nic jiného ve třetí třetině neměli."

Dominik Furch (brankář ČR): "Chtěli jsme vyhrát, tlak jsme měli, ale Rusům se podařilo dát třetí gól. My už jsme potom s tím nic neudělali, i když jsme měli aktivitu na své straně, a vyvrcholilo to nešťastným čtvrtým gólem. Je to škoda."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud