13. února 2016 • 22:22

Jovanovič byl překvapený, že mu rozhodčí neuznal na Slavii gól

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Nešťastnou prvoligovou premiéru má za sebou brněnský fotbalista Mihailo Jovanovič. Srbský obránce si hned v prvním duelu v české nejvyšší soutěži mohl připsat branku, jenže radost ze snížení na 1:2 v 73. minutě mu v Edenu vydržela jen pár sekund, protože rozhodčí Tomáš Kocourek odpískal údajný útočný faul a gól neuznal. Zbrojovka tak na Slavii prohrála 0:2.


"Byl tam nějaký souboj. Borec chtěl odkopnout balon, já jsem tam dal hlavu, on mě do ní trefil a šlo to do brány. Byl jsem trochu překvapený, že to není gól," řekl novinářům Jovanovič.

"Rozhodčí říkal, že to byl faul. I spoluhráči byli překvapení. Moc se mi nezdálo, že to byl faul. Ale musím se na to podívat, nechci to bez toho moc hodnotit. Nevím, co se tam stalo," doplnil šestadvacetiletý zadák, který předtím působil v druholigové Karviné.

Mrzelo ho, že v prvoligové premiéře přišel o vstřelený gól. "Jsem trochu smutný, je to můj první start v české lize. Je to škoda, ten závěr mohl být aspoň zajímavý, domácí by byli pod tlakem. Doufám, že příště nějaký gól dám a třeba bude i vítězný," přál si Jovanovič.

Litoval, že Brno v Edenu inkasovalo oba góly za standardek, na které se přitom připravovalo. "Jsem trochu smutný, že jsme neuhlídali standardky. Dostat z nich dva góly, to jsme fakt neplánovali. Ale už je to za námi, prohráli jsme bohužel 0:2. Doufám, že příště vyhrajeme," doplnil Jovanovič.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud