14. února 2016 • 20:16

Florbalisté Chodova se dostali do čela superligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Florbalisté Chodova se po výhře ve 20. kole superligy na hřišti posledního Litvínova 8:4 posunuli do čela tabulky o dva body před Mladou Boleslav, která se se představí až v pondělí v Praze v duelu s FbŠ Bohemians. Třetí místo si upevnil mistrovský Tatran Střešovice sobotní výhrou v Ostravě nad Vítkovicemi 6:1. Má čtyři body k dobru před čtvrtými Bulldogs Brno, kteří doma podlehli Otrokovicím 3:6.


Otrokovice si díky tomu dvě kola před koncem základní části na osmém místě drží čtyřbodový náskok před FBC Ostrava, který v sobotu vyhrál v Praze nad Královskými Vinohrady 7:5.

"Přijeli jsme s pokorou zkusit urvat nějaký bod. Výborně zachytal brankář Malina, celý tým skvěle blokoval a nepouštěli jsme soupeře do vyložených šancí, kterých mohlo být daleko víc. S pokorou jdeme k dalšímu zápasu, který chceme taky vyhrát," řekl trenér Otrokovic Karel Ševčík oficiálním stránkám Českého florbalu.

Ještě o bod lépe než Otrokovice je na tom sedmá pražská Sparta, která zvítězila v Pardubicích 9:3. Hosté rozhodli až ve třetí třetině, kterou vyhráli 6:0. "V té se hra soupeře pod vyšší agresivitou rozsypala. Varováním nám budiž druhá třetina, kdy soupeř byl lepší, ale naše obrana nedovolila více než jeden gól," uvedl kouč Sparty Jaroslav Berka.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud