6. května 2016 • 17:26

Mrůzek skončil v turnaji Pro Golf Tour na Ypsilonce dvacátý

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Golfista Filip Mrůzek skončil jako nejlepší z českých hráčů dvacátý na Ypsilon Cupu 2016 by Czech One německé série Pro Golf Tour na hřišti Ypsilonka u Liberce. Vyhrál Němec Benedict Staben, který turnaj ovládl suverénně se skóre -9. O tři rány za sebou nechal na děleném druhém místě krajana Juliana Kurzenbachera, Francouze Antoina Schwartze a Švýcara Lucu Galliana.


Z 25 domácích hráčů prošla cutem po druhém kole ve čtvrtek jen čtveřice. Nejlepší z nich byl nakonec Mrůzek, který skončil po třech kolech v paru a s odstupem devíti ran za vítězem. "Jsem spokojen s hrou, ne tolik s výsledkem. Ale na to, jak to vypadalo po prvním dnu, ještě dobrý," hodnotil výkon loni nejlepšího českého hráče jeho otec a trenér Petr Mrůzek v tiskové zprávě.

Pro Golf Tour pořádá německá PGA od roku 1997 a první tři hráči z konečného pořadí žebříčku získávají hrací karetu na Challenge Tour, druhou nejvyšší evropskou sérii. Pro Golf Tour v minulosti prošel například bývalý první hráč světa a dvojnásobný vítěz majoru Němec Martin Kaymer.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud