25. května 2016 • 09:28

V nominaci Malty jsou jen tři krajánci z nižších soutěží

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Pouze tři krajánky nominoval italský trenér fotbalistů Malty Pietro Ghedin na přípravná utkání s Českou republikou a Rakouskem. V nižších italských soutěžích působí obránce Zach Muscat a záložník Rowen Muscat, útočník Luke Gambin hraje za Barnet ve čtvrté anglické lize. Legionáři z kyperské ligy obránce Steve Borg a útočník Andre Schembri tentokrát v nominaci scházejí.


Gambin je jedním ze dvou nováčků v dvacetičlenném kádru, tím druhým je obránce Cain Attard. V nominaci je i útočník Michael Mifsud, s 40 reprezentačními góly národní rekordman. Mifsud byl před třemi lety jediným maltským střelcem v dosud posledním vzájemném střetnutí s českým týmem (1:4).

Nominace Malty na přípravná utkání s ČR (27. května) a Rakouskem (31. května):

Brankáři: Henry Bonello (Valletta), Justin Haber (Hibernians).

Obránci: Andrei Agius, Clayton Failla (oba Hibernians), Cain Attard, Ryan Camenzuli (oba Birkirkara), Clifford Baldacchino (Sliema), Zach Muscat (Akragas/It.), Ryan Camilleri.

Záložníci: Roderick Briffa, Llywellyn Cremona (všichni Valletta), Bjorn Kristensen (Hibernians), Rowen Muscat (Pavia/It.), Steve Pisani (Floriana), Gareth Sciberras (Birkirkara), Paul Fenech.

Útočníci: Alfred Effiong (oba Balzan), Jean Paul Farrugia (Sliema), Luke Gambin (Barnet/Angl.), Michael Mifsud (Valletta).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud