31. května 2016 • 16:15

V nominaci Walesu na Euro zůstal i rekonvalescent Ledley

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
V konečné třiadvacetičlenné nominaci Walesu na mistrovství Evropy zůstal i záložník Joe Ledley. Devětadvacetiletý fotbalista Crystal Palace se dává dohromady po květnové zlomenině nohy.


Trenér Walesu Chris Coleman po tréninkovém kempu z předběžného výběru vyřadil obránce Adama Matthewse a Paula Dummetta, záložníka Emyra Huwse a útočníka Wese Burnse. Zranění nepustila na šampionát ofenzivní hráče Toma Bradshawa a Toma Lawrence a zadáka Adama Henleyho.

Největší ofenzivní zbraní Colemanova týmu by měl být Gareth Bale, který v sobotu vyhrál s Realem Madrid Ligu mistrů. Šestadvacetiletý křídelní hráč je rovněž jediným reprezentantem s působištěm mimo Velkou Británii.

Wales čeká první velký mezinárodní turnaj od světového šampionátu v roce 1958. Do ME vstoupí "Draci" 11. června zápasem proti Slovensku, ve skupině B se ještě utkají s Anglií a Ruskem.

Nominace Walesu na mistrovství Evropy:

Brankáři: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Danny Ward (Liverpool), Owain Fon Williams (Inverness).

Obránci: Ben Davies (Tottenham), Ashley Williams, Neil Taylor (oba Swansea), Chris Gunter (Reading), James Chester (West Bromwich), James Collins (West Ham), Jazz Richards (Fulham).

Záložníci: Aaron Ramsey (Arsenal), Joe Ledley, Jonathan Williams (oba Crystal Palace), David Vaughan (Nottingham), Joe Allen (Liverpool), George Williams (Fulham), Andy King (Leicester), David Edwards (Wolverhampton).

Útočníci: Gareth Bale (Real Madrid/Šp.), Hal Robson-Kanu (Reading), Sam Vokes (Burnley), Simon Church (Milton), David Cotterill (Birmingham).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud