25. července 2016 • 18:57

Ve středu začne prodej vstupenek na krasobruslařské ME v Ostravě

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Ve středu 27. července se začnou prodávat vstupenky na mistrovství Evropy v krasobruslení, jež bude koncem ledna příštího roku hostit Ostrava. K dispozici jsou dva druhy lístků - na celý šampionát včetně tréninků i exhibice a pak denní vstupenky. Lístek na kompletní program šampionátu bude stát 2490 korun.


Prodej začne ve středu hodinu po poledni na internetových stránkách www.ticketportal.cz a www.ostrava2017.eu/vstupenky. K dispozici budou zatím pouze lístky na celé ME, denní půjdou do prodeje v druhé fázi, jež odstartuje na podzim.

Vstupenky na kompletní program šampionátu se budou prodávat pouze v první kategorii, tedy na nejlepší místa Ostravar Arény, v ceně 2490 Kč. Denní vstupenky jsou rozděleny do tří kategorií podle soutěžního programu. Nejlevnější budou k dispozici za 200 Kč a nejdražší za 590 Kč. Vstupenky na exhibici půjde pořídit za částky mezi 300 a 900 Kč.

"Krasobruslení je mimořádně atraktivní, rodinný sport a my bychom ho opravdu rádi zpřístupnili maximálnímu množství fanoušků. Proto jsme se rozhodli pro cenovou politiku na nižší úrovni, než jakou zvolili organizátoři předešlých šampionátů v Bratislavě a Stockholmu. Zároveň ale ceny stále odrážejí význam akce, neboť ME v krasobruslení bude v roce 2017 nejvýznamnější sportovní událostí v Moravskoslezském kraji a jednou z top akcí v rámci celé republiky," uvedl prezident organizačního výboru ME Stanislav Židek.

Šampionát se do Česka vrací po osmnácti letech od mistrovství Evropy v Praze 1999. Soutěžit se bude od středy 25. ledna do soboty 28. ledna, v neděli je na programu exhibice.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud