26. července 2016 • 22:44

Hlasy po úvodním utkání 3. předkola LM Plzeň - Karabach

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po úvodním utkání 3. předkola fotbalové Ligy mistrů Viktoria Plzeň - Karabach (0:0):


Roman Pivarník (trenér Plzně): "Chtěli jsme být aktivní, soupeře jsme zatlačili tak, jak jsem ani v jednom jejich utkání neviděl, ale potvrdilo se, že je to kompaktní tým, který dostává málo branek. Snažili jsme se je přehrát, měli jsme dvě velké příležitosti, ze kterých jsme měli dát gól. Ve druhé půli jsme vytvořili ještě větší tlak na soupeře, ale když hráče Karabachu začaly chytat křeče, tak nás přibrzdilo vyloučení Baránka. Ten za celý zápas jednou fauloval a dostal dvě žluté karty. Máme ale nulu vzadu a bezbranková remíza doma je do odvety nejpřijatelnější výsledek, když se nevyhraje. Každopádně musíme více střílet a mít větší odvahu chodit do šestnáctky. To je asi jediné, co mohu hráčům vytknout."

Patrik Hrošovský (záložník Plzně): "Chyběl tomu gól, ale je to 0:0, takže když dáme venku gól, tak věřím, že postoupíme. Kdo viděl výsledky Karabachu, tak oni moc gólů nedostávají. Ubránili lepší mužstva než jsme my. Je to však pořád v našich rukou. Postupové šance jsou stejné jako před zápasem. Chyběla nám větší odvaha vepředu, jít si pro faul, do zakončení. Ale je to první utkání sezony, věřím, že se zlepšíme. Věřím, že góly začnou padat."

Roman Hubník (kapitán Plzně): "Před zápasem jsme nějaký gól chtěli dát a neinkasovat. Splnili jsme to jen z poloviny. Ale do odvety je to nadějný výsledek. Když tam dáme gól, tak postoupíme. Věřím, že doma oni víc vylezou a budou mít vzadu více okének a že nám to bude více vyhovovat. My jsme hráli hodně vysoko a snažili se o represink, z toho vznikala okýnka za obranou, ale až na pár situací jsme to zvládali. Hlavně, že jsme neinkasovali. Je to pořád padesát na padesát. Je to o gólu a pokud ho dáme my, tak oni budou muset dát dva."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud