27. července 2016 • 17:55

Souček: Jsme na tom tak stejně a věříme, že můžeme postoupit

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Záložník Tomáš Souček se domnívá, že dvojzápas 3. předkola Evropské ligy mezi slávistickými fotbalisty a portugalským Riem Ave nemá favorita. Oba týmy jsou podle něj přibližně na stejné úrovni. Věří, že Pražané mají na to postoupit, a ve čtvrtečním úvodním domácím utkání si přeje hlavně neinkasovat.


"V prvním dvojzápase s Tallinnem jsme byli favoriti, to bylo jasné. Teď si myslím, že oni favoriti nejsou, myslím, že jsme na to tak stejně jako oni. Je to velmi silný soupeř, ale my si věříme. Věřím, že bychom ten dvojzápas mohli zvládnout," řekl na tiskové konferenci Souček.

"Víme, že je to defenzivní mužstvo, dostává málo gólů. Ale jsou to Portugalci i Brazilci, takže umí i hodně dobře zaútočit," dodal jednadvacetiletý defenzivní středopolař.

Pražané začínají doma, podle Součka to ale nevýhoda není. "Říká se to, ale když udržíme doma nulu a vstřelíme třeba jednu branku, tak jsme zase v daleko větší výhodě my. To by nám mohlo pomoci. Hlavně udržet nulu a dát jednu dvě branky by bylo ještě lepší," podotkl Souček.

Zatímco Slavia už odehrála 2. předkolo, Rio Ave čeká v Edenu soutěžní premiéra v této sezoně. "To je možná naše výhoda. Už jsme hráli před plným stadionem, v přípravách je to jiné. Myslím, že by nám to mohlo pomoci. Věřím, že by mohlo přijít ještě víc lidí než s Tallinnem. Věřím ve vyprodaný stadion, který nás požene za vítězstvím," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud