28. července 2016 • 22:06

Je to hratelné, není to Barcelona, řekl kapitán Slavie Bílek

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Za hratelný výsledek považuje kapitán Slavie Jiří Bílek bezbrankovou remízu v úvodním domácím duelu 3. předkola Evropské ligy s Rio Ave. Soupeř podle něj není nepřekonatelný a sám věří, že se jeho tým v Portugalsku prosadí.


"Měli jsme o nich zprávy, že hrají přes střed hřiště a že po stranách jsou zranitelní. To se potvrdilo. Jde to proti nim hrát. Není to žádná Barcelona. Je to hratelné," řekl Bílek novinářům po utkání.

"Je dobře, že jsme gól nedostali, ale je chyba, že jsme nic nedali. Takhle musíme skórovat na jejich hřišti," hodnotil výsledek.

Mrzelo ho, že Slavia nevyužila hned několik šancí. "Oni měli jen střely z dálky, i když také nebezpečné. My jsme hráli, co jsme chtěli, ale je škoda, že jsme něco nedali. Strašně moc jsme chtěli, ale nic tam nespadlo," litoval.

Především šance Milana Škody v 74. minutě volala po gólu. "Na konci měl Milan stoprocentní šanci, ale stejně to tam neprošlo. Od brankáře to byl famózní zákrok. Ani nevím, kde se tam vzal. Podržel je," chválil Bílek gólmana Cássia.

Škoda už se v první půli gólově prosadil, ale jeho hezkou trefu po střele přes hlavu sudí pro faul neuznal. "Já tam faul neviděl, rozhodčí to ale fouknul, tak asi byl," řekl Bílek.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud