24. srpna 2016 • 16:55

V nominaci Arménie nechybí největší hvězda Mchitarjan

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
V nominaci fotbalistů Arménie na nadcházející přípravný zápas s českým výběrem a kvalifikaci s Dánskem nechybí kapitán a největší hvězda týmu, záložník Manchesteru United Henrik Mchitarjan. Trenér Arménie Varužan Sukiasjan dnes oznámil jména 25 hráčů, nominaci nejspíš ještě zúží.


Mezi 17 legionáři je i Gevorg Kazarjan z Marítima, jehož trefa v dosud posledním vzájemném utkání před třemi lety rozhodla o nečekané domácí prohře českého týmu v kvalifikaci MS 2014. V týmu je i druhý úspěšný střelec z tehdejšího duelu Karlen Mkrtčjan, svěřenec trenéra Pavla Vrby v Machačkale.

Nominace Arménie na přípravu s ČR (31. srpna) a kvalifikaci s Dánskem (4. září):

Brankáři: Arsen Beglarjan (Alaškert), Anatolij Ajvazov (Širak), Gor Manukjan (Pjunik).

Obránci: Gael Andonjan (Marseille/Fr.), Oganes Ambarcumjan (Vardar/Mak.), Varazdat Harojan (Padídé/Írán), Taron Voskanjan (Karmiotisa/Kypr), Levon Hajrapetjan (Pajkan/Írán), Hrajr Mchojan (Istiglal/Írán), Gevorg Hovhanisjan (Širak).

Záložníci: Henrik Mchitarjan (Manchester United/Angl.), Marcos Pizzelli (Fudžajra/SAE), Aras Özbiliz (Besiktas/Tur.), Gor Malakjan (Dniprodzeržinsk), Karlen Mkrtčjan (Machačkala/Rus.), David Manojan (Karmiotisa/Kypr), Gevorg Kazarjan (Marítimo/Portug.), Zaven Badojan (Bananc), David Hakobjan (Širak), Petros Avetisjan (Pjunik).

Útočníci: Artur Sarkisov (Saransk/Rus.), Gegam Kadimjan (Lvov/Ukr.), David Aršakjan (Chicago/USA), Ruslan Korjan (Chabarovsk/Rus.), Vardan Pogosjan (Pjunik).

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud