27. srpna 2016 • 21:16

Oba lídři moravských divizí jsou bez bodové ztráty

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Suverénně dosud procházejí novým divizním ročníkem fotbalisté Hodonína a Valašského Meziříčí, kteří mají po čtyřech odehraných kolech plný počet dvanácti bodů, a kralují proto tabulkám skupin D a E. Hodonínský lídr divize D pod vedením trenéra Františka Komňackého zvítězil dnes 3:0 na půdě nováčka v Holešově, zatímco Valašské Meziříčí uspělo v Novém Jičíně, kde pod taktovkou kouče Michala Kováře vyhrálo 2:0.


V českých divizích se dnes tři mužstva blýskla sedmibrankovou produkcí na úkor soupeřů. Pražský Motorlet zvítězil na hřišti nováčka v Ostrově 7:0 a ujal se vedení v divizi A. Obdobně v divizi B Kladno porazilo soupeře z Mostu 7:1 a rovněž se probojovalo na vedoucí příčku.

Český Brod zdolal nováčka ze Štětí 7:0. Třikrát se v tomto utkání trefil David Fikejz, nezůstal však sám. Hattricku totiž dosáhl také přerovský Martin Koller, jenž v utkání divize E pomohl svému týmu k vítězství 4:0 v Rýmařově.

Střelcem dne se však stal exslávista Jiří Sodoma v dresu Motorletu, který se trefil v Ostrově čtyřikrát. Nebyl to přitom jeho první čtyřbrankový počin v této sezoně, poprvé to dokázal již v červencovém utkání předkola Mol Cupu proti Novému Boru. Sodomu si přivedl z vršovického Edenu do Jinonic nový lodivod Motorletu Martin Poustka.

po svd

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud