26. září 2016 • 09:55

Squashistka Kubáňová přišla cestou za titulem o dva zuby

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Squashisté Zuzana Kubáňová a Daniel Mekbib vyhráli úvodní turnaje kategorie A domácí squashové sezony. Kubáňová cestou za titulem v Čimicích přišla v prvním kole o dva zuby a ve finále porazila Terezu Svobodovou.


Kubáňová dostala v úvodním kole raketou do obličeje od Polky Pauliny Krzywické. "Po forhendovém došvihu jsem to koupila. Výsledkem byly dva zlomené zuby a jeden naštípnutý. Hned po úrazu jsme měli na telefonu dentistu, který podle popisu poradil zachladit a na pohotovost nejezdit," uvedla hráčka v tiskové zprávě svazu.

S poraněním pak jednička českého žebříčku vyhrála čtyři zápasy. "Hrát s tím šlo. Jen rozhodčí museli být asi trochu v šoku, když jsem se s nimi během zápasu dohadovala," smála se Kubáňová, která ve finále soupeřku porazila 3:0 na sety.

Mekbib ve finále na Strahově porazil českou jedničku Jana Koukala 3:2 na sety a oplatil mu prohru z evropského šampionátu, který se konal na začátku září v Praze. "Proti Honzovi je to vždycky boj. Tentokrát jsem si pohlídal rozhodující chvíle zápasu, ve kterých jsem úspěšně zaútočil. Mám z toho radost," řekl Mekbib.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud