29. září 2016 • 22:13

Hlasy po utkání fotbalové Evropské ligy Liberec - PAOK

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 2. kola skupiny J fotbalové Evropské ligy Slovan Liberec - PAOK Soluň (1:2):


Jindřich Trpišovský (trenér Liberce): "Kdybych to měl hodnotit na stupnici od jedné do deseti, tak je to, co se týče zklamání, asi deset. Po dvou velmi dobrých výkonech ve skupině máme jen jeden bod, což je strašně málo. Na půdě Karabachu jsme dostali gól v 93. minutě, dneska po tom průběhu nemáme ani bod. Takže ta skupina je pro nás hořká. Klobouk dolů před klukama. V té situaci, v které byli, odvedli absolutní maximum. Museli jsme nuceně střídat a čtyři pět hráčů dohrávalo v křečích nebo s totálním vyčerpáním. Na tom pohybu hráčů bylo vidět, že v nich víc není. Projevilo se, že v první fázi budou hráči takoví svěží, ale bohužel ke konci zhruba od té 75. minuty nám síly chyběly. To nic nemění na tom, že u spousty hráčů to pro mě bylo až obdivuhodné. Furt doufám, že budeme do posledního kola v odvetě v Soluni hrát o postup. Tenhle výsledek znamená, že musíme minimálně dva ze čtyř zápasů vyhrát."

Vladimir Ivič (trenér PAOK): "Je to pro nás velmi cenné vítězství, ale zdaleka ještě není rozhodnuto. Potřebujeme uspět ještě aspoň ve dvou zápasech. Věděli jsme, že Liberec je velmi nepříjemný soupeř, a to se potvrdilo. Chvílemi nás zatlačil."

Lukáš Bartošák (obránce Liberce): "Za stavu 1:1 jsme měli dát na 2:1 a myslím, že bychom to zvládli. Bohužel stejně jako v Karabachu jsme v závěru dostali gól, dnes na 1:2. Mohli jsme mít čtyři body, bylo by to hezčí, bohužel máme jen jeden. Je to asi nekoncentrovanost, nevím. Máme na to smůlu. Na konci už jsme hráli vabank, chtěli jsme vyhrát a možná jsme to víc otevřeli. Měli jsme přistoupit blíž k hráči a bylo by to zažehnáno asi. Druhý poločas jsme byli jasně lepší, oni jen nakopávali míče, ale bohužel vyhráli. Nechtěli jsme na tu virózu myslet. Řekli jsme si, že jdeme do toho, dáme do toho vše a pokusíme se něco ukopat. Myslím, že jsme hráli dobře, semkli jsme se a makali do posledních sil."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud