1. října 2016 • 20:56

Hodonín má i po deseti kolech divize D plný počet bodů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Bez zaváhání procházejí zatím podzimní částí divize D fotbalisté Hodonína. Tým trenéra Františka Komňackého v dnešním utkání 9. kola porazil Břeclav 2:1 a po deseti odehraných zápasech má na kontě 30 bodů. Jeho náskok na dvojici nejbližších pronásledovatelů Rosice - Uherský Brod činí pět bodů. Tolik má k dobru vůči druhému Havířovu rovněž lídr divize E z Valašského Meziříčí, který dnes porazil 2:1 Nové Sady.


Dařilo se také lídrům dvou ze tří českých divizí. Ve skupině A vedoucí Čížová porazila 1:0 Jankov, zatímco ve skupině B obhájil čelné postavení Nymburk díky vítězství 4:1 v Rakovníku.

Ústí nad Orlicí, jež vede od počátku sezony skupinu C, hraje až v neděli ve Dvoře Králové. Dnes toho využila mužstva Živanic a Čáslavi, aby minimálně na 24 hodin odsunula Ústí nad Orlicí na třetí pozici. Živanice vyhrály v Praze nad Přední Kopaninou 5:1 a aktuálně jsou první před Čáslaví, jež si přivezla dva body z Ostré.

Hattricku dosáhl živanický David Petrus a stejný kousek se povedl letohradskému Jiřímu Štěpánovi, tedy rovněž v divizi C. Jeho tým zdolal Pardubice B 5:0.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud