20. října 2016 • 21:49

Hlasy po utkání 3. kola fotbalové EL Beer Ševa - Sparta

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 3. kola skupiny K fotbalové Evropské ligy Hapoel Beer Ševa - Sparta Praha (0:1):


David Holoubek (trenér Sparty): "Nemyslím, že to byla šťastná výhra. Nejsem přesvědčen o tom, že by Beer Ševa měla nějaké moc velké šance. Vycházeli jsme z bloku kolem půlicí čáry, celkem slušně jsme to odbránili a smekám před klukama, jaký ukázali charakter, především v závěru druhého poločasu. Doma určitě budeme chtít ze zápasu s Beer Ševou získat tři body. Cítím to tak, že je ještě potřeba nechat si euforii na jindy, být skromný, pracovitý a odrazit se k lepším zítřkům hlavně v lize."

Tomáš Koubek (brankář Sparty): "Předvedli jsme poctivý výkon dozadu. Všichni víme, že to od nás žádná ofenzivní smršť nebyla. Měli jsme tak nastavenou taktiku, protože když se podíváte, tak tam mají šikovné hráče. Všichni to jsou reprezentanti a my už v Evropské lize nepotkáme někoho, koho bychom jasně přehrávali. Byli lepší na míči a my jsme hráli to stejné, co s Interem, a zase se nám to vyplatilo."

Matěj Pulkrab (útočník Sparty): "Díval jsem se na rozhodčího, protože jsem tam byl úplně sám. To jsem nechápal. Říkal jsem si, jestli náhodou nejsem v ofsajdu. Ale centr byl po ose, to by ani ofsajd být nemohl. Přesto jsem se radši koukal, mrzelo by mě, kdybych se radoval zbytečně. Asi to bylo šťastné vítězství, ale spíš bych řekl vybojované. V posledních deseti minutách nás opravdu hodně tlačili, síly docházely. Vedli jsme 1:0 a hlavně jsme nechtěli už dostat gól, proto jsme se zatáhli. Ale za druhý poločas jsme si tenhle výsledek zasloužili."

Barak Bakhar (trenér Beer Ševy): "Našemu výkonu chyběl jenom gól. Byl to jednostranný zápas, ale je potřeba ocenit Spartu, která velmi dobře a pozorně bránila. Pro oba týmy to byl z hlediska šancí na postup do vyřazovací části velmi důležitý zápas a my jsme ho bohužel nezvládli."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud