21. října 2016 • 12:54

Hokejový obránce Hrbas přestoupil ze Sparty do Vítkovic

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejový obránce Marek Hrbas odchází z pražské Sparty do Vítkovic, kde podepsal víceletou smlouvu. V novém dresu se může poprvé objevit již v dnešním zápase 14. kola, ve kterém Ostravané přivítají právě Spartu.


"Není to nákup udělaný horkou jehlou, o Marka jsme stáli už v období před sezonou, ale až nyní se nám jej povedlo definitivně přivést," uvedl generální manažer a trenér Vítkovic v jedné osobě Jakub Petr na klubovém webu.

Výhodou podle něj je i to, že třiadvacetiletý bek už v sezoně 2014/15 na severu Moravy krátce hostoval. "I když říkám, že se jedná o komplexního beka, jsme přesvědčeni, že to nejlepší má ještě před sebou a v našem klubu se dále posune. Obdobně jako ostatní nákupy, také Marek Hrbas zapadá do naší filozofie a koncepce, proto podepsal dlouhodobý kontrakt," dodal Petr.

Rodák z Klatov přišel do Sparty v roce 2013, kdy se vrátil ze zámoří. Stabilní místo v sestavě si však vybojoval až v minulé sezoně. V aktuálním ročníku zasáhl do devíti zápasů Pražanů, ve kterých neskóroval.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud