23. října 2016 • 18:20

Loko Vltavín i v oslabení dobyl Štěchovice a je čtvrtý v ČFL

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Loko Vltavín dnes vyhráli v ČFL třetí zápas za sebou. Navzdory oslabení o vyloučeného obránce Valíčka, který musel předčasně pod sprchy už šest minut před poločasem, svěřenci trenéra Martina Frýdka zvítězili 2:1 ve Štěchovicích a posunuli se už na čtvrtou příčku v tabulce. Tu vede obhájce prvenství Viktorie Jirny s náskokem pěti bodů před Královým Dvorem a šesti bodů vůči dvojici Olympia Hradec Králové, Loko Vltavín.


První gól štěchovického střetnutí dal právě Valíček a po něm se trefil i jeho spoluhráč Hodas. Domácí sice už ve 27. minutě snížili na 1:2 zásluhou Hřebečkovy trefy, na další korekci skóre se už ale nezmohli. Podobně jako fotbalisté z Prahy-Holešovic si odvezla tři body zvenku i Dobrovice, jež vyhrála na hřišti posledního Táborska B 4:3 zejména díky Volfově hattricku. Čtvrtou a vítěznou branku přitom vstřelil až ve čtvrté minutě nastaveného času.

Doma tak bodoval jen Převýšov, proti Domažlicím však získal jen bod. Po remíze 1:1 totiž Chodové vyhráli penaltový rozstřel 3:2.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud