24. října 2016 • 15:50

Zpět mezi Orly. Indián Yellow Horn se z Plzně vrátil do Znojma

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanadský hokejový útočník Colton Yellow Horn se vrací do Znojma hrajícího mezinárodní ligu EBEL. Devětadvacetiletý hráč o víkendu předčasně ukončil angažmá v extraligové Plzni a dnes se dohodl na spolupráci s Orly, kterým v minulé sezoně pomohl k postupu až do finále play off.



"Naskytla se možnost posílit tým o Coltona, který u nás v minulé sezoně odvedl výbornou práci. Sezona se mu opravdu vydařila," uvedl sportovní manažer Znojma Rostislav Dočekal na klubovém webu. "Využili jsme toho a s Coltonem podepsali novou smlouvu. Jestliže se podaří vyřídit všechny formality, mohl by naskočit již do středečního utkání proti Fehérváru," doplnil.

Yellow Horn se v minulém ročníku EBEL stal nejproduktivnějším hráčem play off a získal také Ron Kennedy Trophy pro nejužitečnějšího hráče soutěže. V dresu Plzně se mu ale tolik nevedlo, v jedenácti zápasech vstřelil čtyři branky. Hlavně se však nedařilo Západočechům jako týmu.

Do Znojma se útočník s indiánskými kořeny vrátil i proto, že klub má momentálně početnou marodku. "Patrik Novák je se zraněným kolenem dlouhodobě mimo hru. Uvidíme, zda stihne vůbec závěr sezony. Roman Tomas s Janem Lattnerem absolvovali odborné lékařské vyšetření a informace o jejich zdravotním stavu budeme mít v brzké době," uvedl Dočekal.

Vstoupit do diskuse
0