6. prosince 2016 • 16:10

Růčková s Luzumovou by si v případě zlata nechaly udělat tetování

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
České házenkářky Iveta Luzumová a Petra Růčková by si v případě zisku zlata na mistrovství Evropy ve Švédsku nechaly udělat tetování se vzpomínkou na šampionát. Speciálně pro Růčkovou by taková ozdoba nebyla nic nového, po celém těle má totiž už sedm tetování.


Házenkářky zatím neví, co by si nechaly vytetovat. "Musely bychom se dohodnout, ale možná by to bylo EURO 2016 nebo něco podobného," řekla ČTK Luzumová. Neuvedla, kam by si tetování dala.

Růčková už má více jasno. "Možná bych si ho dala na zápěstí. Nebo bychom si místo určily s holkami, pokud by se k nám ještě někdo přidal," uvedla Růčková. Házenkářky by možná ani nečekaly na příjezd do České republiky a památku by si nechaly udělat přímo ve švédském Malmö. "Tady kousek od hotelu jsme viděly obchůdek, kde tetují, tak bychom ho možná využily," doplnila Růčková.

Některá její tetování jsou vidět i při zápasech, například text jedné z písniček zpěváka Tomáše Kluse, který zdobí její levé stehno. "V písni se zpívá: 'Říkej si o mně, co chceš, já jsem byl odjakživa blázen'. Právě v tom úryvku se trošku vidím," objasnila házenkářka. Na pravém předloktí má zase vytetované hvězdičky. Tetování má na obou nohách i ramenech, na rukách i na zádech.

České házenkářky zatím odehrály na mistrovství jediný zápas s favorizovaným Maďarskem, který v pondělí vyhrály 27:22. Jedna výhra je ale ještě automaticky neposouvá dál. Čeká je ještě Černá Hora a Dánsko, k postupu by jim měl stačit zisk jen jediného bodu z těchto dvou utkání. Ze skupiny postoupí tři týmy do dvou šestičlenných skupin. Z nich si pak semifinále zahrají vždy první dva celky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud