8. prosince 2016 • 17:52

Hlasy po utkání mistrovství světa florbalistů ČR - Estonsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání mistrovství světa florbalistů ČR - Estonsko:


Radek Sikora (asistent trenéra ČR): "Když je soupeř pasivní a jenom stojí, tak ono to trochu svádí k tomu, že my pak stojíme taky, dáváme si pomalé nahrávky, a to je nejhorší, co se může stát. To bylo v první třetině, tak jsme kluky nabádali, ať jdou více do pohybu, že pak se místo najde a góly dáme. To se stalo."

Tom Ondrušek (útočník ČR): "Věděli jsme, že Estonci s Finy a Švýcary měli první třetinu vždycky vyrovnanou nebo prohrávali maximálně o gól, což jsme chtěli změnit. Ale znovu ukázali, že dokud mají fyzické síly, jsou nebezpeční. Asi to bylo dané i tím, že jsme k tomu přistoupili jako k zápasu se slabším soupeřem. Podle toho to tak vypadalo. V první třetině jsme udělali dvě chyby a dostali jsme dva góly. Pak se to trochu táhlo, ale myslím, že jsme všichni věděli, že když budeme hrát konstantně dál, tak to zvládneme."

Matěj Jendrišák (útočník ČR): "Zápas pro nás byl těžký hlavně z hlediska se na něj připravit. My jsme se na to upozorňovali, věděli jsme, že Estonci měli výborné první třetiny proti Finům a Švýcarům. Přestože jsme se na to připravovali, tak nasazení a koncentrace na zápas nebyly takové, jaké měly být od první minuty. Tím jsme si to zkomplikovali, ale na druhou stranu jsme věděli, že když vytrváme a budeme trpěliví, tak nějaké góly z naší strany padnou a budeme navršovat skóre."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud