10. prosince 2016 • 18:22

Hlasy po semifinálovém utkání MS florbalistů ČR - Finsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po semifinálovém utkání mistrovství světa florbalistů ČR - Finsko:


Radim Cepek (trenér ČR): "Sedm vteřin do prodloužení... Teď se to nedá popsat, co chybělo. Nemůžu říkat, že jsme udělali něco blbě. Jestli jsme byli o jednu střelu horší nebo nešťastnější... I když jsme možná byli pasivní a byli o dva góly pozadu, ale někdy je to tak možná lepší proti těmhle soupeřům, než hrát od začátku vabank. Podali jsme výborný výkon a prohráli o jeden gól, jednu střelu, jednu šanci. Gratuluju soupeři k postupu do finále a my se musíme připravit na zítra."

Lukáš Souček (brankář ČR): "Zatím tomu nějak nemůžu uvěřit, je to tragédie. Bojovali jsme, první třetina nebyla ideální. Ale pak jsme se obrovsky zvedli. Bohužel, tuším sedm sekund před koncem to tam spadlo. Ujela mi noha při tom zákroku, ale nechci se na to vymlouvat. Bylo to na bližší tyč, nad rameno, asi jsem to měl mít. Střelu jsem viděl, ale byla dobře trefená, byla velmi prudká."

Milan Tomašík (útočník ČR): "Bolí to určitě. Hráli jsme s nimi dobrý zápas, asi nejlepší, jaký jsme kdy proti Finům na mistrovství světa hráli. Ze začátku jsme byli nervózní, v první třetině nás k ničemu nepustili, ale ustáli jsme ten jejich tlak. Postupem zápasu jsme se do toho dostali a byli jsme jim vyrovnaným soupeřem. A nemusíme se za nic stydět. Lidi se budou dívat na výsledek. Bohužel to dopadlo tak jako vždycky. A je to na nic."

Matěj Jendrišák (útočník ČR): "Je to těžké. Upřímně mi to zatím pořád nedochází, myslím si, že bude ještě jedna třetina, protože je to rozhodně nepříjemné dostat takový gól a prohrát takový zápas. Myslím, že byli Finové nervózní. Báli se o výsledek a o to smutnější je, že rozhodnou sedm sekund před koncem. Věděli jsme, že když Finy nepustíme do nějakého trháku o tři čtyři góly, tak začnou nervóznět a budou na hokejce slabší, než když vedou s velkým rozdílem. Já jsem jako všichni ostatní věřil, že to dneska může být ten den, kdy je porazíme."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud