20. ledna 2017 • 22:26

Doufám, že se už v Hradci konečně probereme, řekl Haščák

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Lednová bilance hokejistů Komety Brno je tristní. Tým kráčí od porážky k porážce a nedaří se mu ani v domácím prostředí. V neděli v Brně loupila Olomouc, dnes zde uspěl i Zlín. Útočník Marcel Haščák ale doufá, že se už v příštím zápase v neděli v Hradci Králové konečně Kometa probere a špatnou sérii ukončí. Brňané prohráli pět z posledních šesti zápasů.


Haščák nechce brát v potaz ani to, že se Hradci na rozdíl od Komety momentálně daří a je na vítězné vlně. "Je úplně jedno proti komu hrajeme. Musíme udělat všechno pro to, abychom uspěli," řekl slovenský útočník.

Nálada v šatně Brňanů má daleko ke spokojenosti. "Všichni jsou unavení, zničení. Dali jsme dnes do zápasu sto procent. Nepodařilo se ale dosáhnout na body, vládne zklamání," přiznal Haščák.

Cesta ke zvratu není snadná. Psychika brněnských hokejistů je nahlodaná. Už jim nepomůže k uklidnění ani rychle vstřelená první branka. Proti Olomouci dala Kometa první gól už ve třetí minutě, dnes se prosadila ve čtvrté.

"Měli jsme dobrý začátek. Banality nás ale stály lepší výsledek. Nebylo to tím, že bychom něco podcenili. Všichni jsme chtěli, dřeli jsme," poznamenal střelec dnešního prvního gólu Brna.

"Po první brance jsme měli další šance. Nevyužili jsme přesilovku. Kdyby se nám podařilo dát druhý gól, tak by to bylo lehčí. Uklidnili bychom se," řekl Haščák.

K vybřednutí z krize nepomáhá ani návrat k hokejové jednoduchosti. "Všichni hraji naplno. Tlačíme se do branky soupeře. Střílíme. Štěstí se k nám ale nechce naklonit," uvedl Haščák, který hledá útěchu alespoň v tom, že je lepší potkat krizi nyní na začátku poslední čtvrtiny základní části extraligy. "Později by to bylo horší," dodal útočník Komety.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud