22. ledna 2017 • 18:42

Do pardubické kabiny se vrátil život, řekl Hubáček

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisté Pardubic sice ve druhém utkání pod vedením nových trenérů prohráli na ledě Sparty a nenavázali tak na předešlou výhru nad Třincem, útočník Petr Hubáček však opouštěl O2 arenu s pocitem dobře odvedené práce. Hra Dynama se podle něj zlepšila a Východočeši jsou připraveni bojovat o to, aby sezona neskončila velkým neúspěchem.


"Nezískali jsme žádný bod, což je hlavní, ale byl to dobrý zápas i výkon. Ukázali jsme změnu, která nastala po úterku, kdy se změnil celý management," řekl Hubáček a poukázal na pardubický velký třesk, po kterém se změnilo celé vedení klubu i trenéři a mužstvo nově převzal Miloš Holaň s asistenty Pavlem Markem a Otakarem Janeckým.

"Skladba i intenzita tréninku se změnila o dva levely. Jako kdyby se částečně vrátil do pardubické kabiny zpět život," uvedl mistr světa z roku 2010 a ocenil náročnost i energičnost nových trenérů. "Jako hráč cítíte, že máme v trenérech oporu, což je největší změna v dosavadním fungování sezony," řekl Hubáček.

Pardubice sice ve víkendovém dvojutkání proti týmům z horní poloviny tabulky získaly jen dva body, ale podle sedmatřicetiletého útočníka byl klíčový výkon. "Je to fajn odrazový můstek do závěrečné fáze sezony. Je pro nás špatně rozehraná a bude ještě hodně těžká. Nechci, aby to vyznělo špatně oproti předchozí situaci, ale jako hráč cítím cíl na konci sezony," uvedl brněnský odchovanec, jenž se do extraligy vrátil loni z angažmá ve Finsku.

Na Spartě se Dynamo dostalo do hry až za stavu 0:3 a pomohlo mu pětiminutové vyloučení Michala Řepíka plus přesilovka pět na tři. "Pomohlo nám to, dali jsme na 3:1, pak i na 3:2. Jeden z faktorů to byl, protože Sparta měla zejména v první polovině utkání výborné pasáže. Celkově ale na naší střídačce bylo až do šedesáté minuty nadšení a víra, že můžeme vyrovnat," uvedl Hubáček. "Někdy ze zápasu odcházíte naštvaný a spráskaný, tak dnes sice nemáme body, ale člověk půjde do autobusu alespoň s fajn pocitem," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud