23. února 2017 • 23:31

Hlasy po utkání fotbalové Evropské ligy Sparta - Rostov

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po odvetném utkání 2. kola fotbalové Evropské ligy Sparta Praha - FK Rostov (1:1):


David Holoubek (trenér Sparty): "Nevstoupili jsme úplně dobře do utkání. Chtěli jsme být aktivní, bohužel z jedné akce soupeře jsme dostali gól a to nás malinko přibrzdilo. Celý první poločas jsme byli odzadu pomalí. Ale musím vyzdvihnout druhý poločas, kdy jsme byli lepší. Jsem rád, že jsme i v deseti ukázali charakter a vyrovnali. Matěj Pulkrab se vrací z nemocnice, naštěstí se nepotvrdila žádná zlomenina v oblasti nadočnicového oblouku. Oční bulvu má malinko zhmožděnou, ale naštěstí to nevypadá, že je to něco vážného. I když bude nějakou dobu mimo."

Aleš Čermák (záložník Sparty): "Je to škoda. Druhý poločas jsme měli více ze hry než soupeř. Myslím, že jsme si zasloužili tenhle zápas vyhrát. Samozřejmě soupeř asi měl v hlavně první zápas a první výsledek. Teď jsme z vyřazení smutní, ale postoupili jsme z hodně těžké skupiny, což se taky nemuselo podařit."

Mario Holek (obránce Sparty): "Soupeř měl náskok 4:0 a to by byla pohádka, kdybychom s tím něco udělali. Samozřejmě jsme se snažili hrát na sto procent. Šli jsme do toho s tím, že to není 0:4, ale 0:0, a chtěli jsme vyhrát. Škoda toho prvního gólu, ten jsme dostat nemuseli. Druhou půli jsme hráli jednoduše, to jsme si řekli v kabině. Myslím, že jsme to odmakali a nikdo nic nemůže říct. Pocity jsou trochu smíšené. Před začátkem skupiny by asi nikdo moc nevěřil, že postoupíme z prvního místa. Skupina byla pohádka, ale teď je škoda, že nám ten dvojzápas nesedl."

Michal Sáček (záložník Sparty): "Je to škoda, hráli jsme v oslabení, ale nebylo to na konci znát. Stáli za námi fanoušci, škoda, že jsme nevyhráli. Jsou to pro nás cenné zkušenosti. Musíme se z toho poučit, liga jede dál a teď musíme zvládnout Jablonec."

Josef Šural (záložník Sparty): "Costův zákrok jsem neviděl, ale celkově ten rozhodčí rozdával karty podivně. Nevím, za co jsem já dostal žlutou. Myslím, že dnes nemusel dávat červenou. Je to povzbuzující výsledek proti tak silnému týmu v deseti. Ale musíme brát v potaz, že kdyby potřebovali hrát na výhru, asi by hráli jinak."

Zdroj: ČT Sport.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud