26. února 2017 • 23:25

Chomutovský brankář Laco si pochvaluje zlepšenou defenzivu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hokejisté Chomutova v druhém domácím utkání za sebou inkasovali pouze jednu branku a stejně jako proti Třinci (2:1 po samostatných nájezdech) i dnes s Mladou Boleslaví slavili výhru. Brankář Pirátů Ján Laco se na výsledku 3:1 podílel 32 úspěšnými zákroky a pochvaloval si defenzivní práci týmu.


"Dříve jsme dávali hodně gólů a také hodně dostávali. Teď si možná dáváme větší pozor a hrajeme více zezadu, což pomáhá i mně. Jsem rád, že závěr máme takový lepší, že dostáváme méně gólů a zápasy díky tomu zvládáme," řekl Laco.

Jako jediný zkušenou pětatřicetiletou chomutovskou jedničku překonal ve 42. minutě Tomáš Hyka, který snížil na 1:2, ale Severočeši si vítězství pohlídali. "Do zápasu jsme nastoupili s tím, že chceme udělat co nejméně chyb. Od začátku jsme se snažili hrát naši hru, ne vždycky se to povedlo," podotkl Laco.

Hyka jej mohl překonat už ve 32. minutě, kdy Chomutov vedl 1:0. Mladoboleslavský útočník ale nedokázal ležícího Laca překonat. "Vůbec jsem nevěděl, kde je puk, který byl nastřelený a tečovaný, takže to byl nepříjemný moment, ale zvládli jsme to. Možná to byl jeden z důležitých momentů," dodal Laco.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud