27. února 2017 • 19:41

Nečas dal první ligový gól, radost mu pokazila remíza s Teplicemi

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Záložník Jakub Nečas sice proti Teplicím proměnil první start v základní sestavě Mladé Boleslavi v první ligový gól, extra velkou radost z něj však neměl. Dvaadvacetiletého fotbalistu mrzelo, že středočeský celek vedení neudržel a nakonec remizoval 1:1.


Nečas se v dnešním utkání 18. kola prosadil ve 22. minutě, kdy využil zaváhání hostujícího obránce Tomáše Vondráška. "Nejspíš chtěl hrát malou domů a možná se mu zadrhla noha o trávník, nebo o mě. Každopádně rozhodčí nepískal a já jsem šanci proměnil," řekl Nečas novinářům.

"Byl jsem překvapený. Byli jsme v souboji, najednou jsem si všimnul, že protihráč leží, tak jsem jenom tak kopnul do míče a pak jsem ho viděl až v síti. Ani nevím, kudy to Gregisovi (brankáři Teplic Grigarovi) prošlo," uvedl. "Ale pocity mám smíšené. Jsem hrozně rád za gól, ale kazí mi to remíza. Jsem smutnej, že jsme to nedotáhli do vítězného konce," přidal.

Nečas nastoupil v lize podruhé, poprvé si zahrál dvacet minut v minulém kole v Karviné (1:1). "Vzhledem k tomu, že se nám vykartoval Tomáš Přikryl, tak jsem s tím tak trochu počítal," uvedl záložník, který proti Teplicím střídal kvůli menšímu zranění. "Snad to nebude nic vážného a že budu na příští kolo připravený," doufal.

Mladá Boleslav si remízou protáhla sérii bez vítězství na osm zápasů, Nečas to však za velkou krizi nepovažuje. "Je to ještě z podzimu. Na jaře jsme ze dvou zápasů získali dva body a to je málo, protože chceme hrát nahoře a chceme se dostat do pohárů. Ale zápasů je ještě hodně a body můžeme získat jinde," prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud