26. března 2017 • 18:55

Valašské Meziříčí vede divizi E již o sedm bodů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Valašského Meziříčí využili v 18. kole sobotní zaváhání dosud druhého Dolního Benešova a díky dnešnímu vítězství 2:0 ve Frýdlantu nad Ostravicí zvýšili náskok v čele divize E na sedm bodů. Na druhou příčku se dostal aktuálně Havířov, který porazil 1:0 poslední Velké Karlovice.


Dolní Benešov vinou porážky s Hranicemi klesl na třetí pozici. Tradičně vysoká návštěva se sešla na derby Kozlovice - Přerov. Vítězství domácích 2:0, o něž se postaral dvěma góly Lukáš Kaďorek, sledovalo z kozlovických ochozů 625 diváků.

Ve skupině D, kterou vede Hodonín, rozstřílel nováček z Velké Bíteše 5:0 Pelhřimov, na čemž měl největší podíl autor hattricku Jiří Chlup. Dvakrát se však trefil z penalt a navíc hosté přišli už po necelé čtvrthodině hry o vyloučeného Ondřeje Sládka.

V divizi C vedoucí Ústí nad Orlicí překvapivě prohrálo na hřišti zachraňujícího se Trutnova 0:2. Před dvojicí svých pronásledovatelů Čáslav - Vysoké Mýto má lídr této soutěže ještě šestibodový náskok, jenomže druhý z nich má k dobru dvě dohrávaná střetnutí.

Ani na osmnáctý pokus nedokázala bodovat Sušice. Beznadějně poslední celek divize A přitom držel v Jankově až do 65. minuty utkání bezbrankový stav, pak ale během čtvrthodiny čtyřikrát inkasoval. Domácí, kteří byli před utkáním předposlední v tabulce, se posunuli na 14. místo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud