27. dubna 2017 • 21:36

Hlasy po hokejovém zápase ČR - Finsko

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po zápase české hokejové reprezentace proti Finsku, který byl součástí Českých her v Českých Budějovicích:


Josef Jandač (trenér): "Neměli jsme nejšťastnější vstup do zápasu. Hráli jsme celkem dobře, ale soupeř se k nám dostal poprvé do třetiny a hned z toho byl gól. Vzápětí přišel po podobné situaci další. Moc příjemné to nebylo, ale na druhou stranu bylo ještě dost času se zápasem něco udělat. Postupně jsme přidávali na obrátkách a zaslouženě jsme utkání otočili."

Petr Mrázek (brankář): "Nechytal jsme asi tři týdny zápas a oni hned z prvního útoku dali gól. Je to nepříjemné pro gólmana, ale je tam od toho, aby byl psychicky odolný a v takových chvílích se potom zvedl a už nepustil žádný gól. My jsme hráli dobře, útočili jsme a hráli jsme i dobře do obrany. Já jsem se ze svého pohledu prvních patnáct minut trápil, hledal jsem bránu, led je trochu jiný a ztrácel jsem trošku puky. Je to trošku nezvyk s těmi reklamami na ledě a na mantinelech. Pak jsem si trochu sednul a bylo to lepší."

Jakub Voráček (útočník): "Podle mého názoru jsme hráli dobře. Měli jsme dobrý začátek, měli jsme tam pár šancí. Bohužel jsme dostali dva slepené góly po takových blbých odrazech. My jsme ale nepanikařili, hráli jsme dál stejně a nakonec jsme vyhráli. Měli jsme hodně šancí, hráli jsem dobře dozadu i jsme měli dobrá oslabení. Takže určitě vládne spokojenost."

Robin Hanzl (útočník): "Byl to povedený zápas. Dostali jsme dva rychlé góly po totožných situacích, kdy jsme si dobře nerozebrali hráče. I tak jsme ale první třetinu odehráli lépe než soupeř. Obrat byl zasloužený, pořád jsme se do nic tlačili a šancí jsme měli podle mého více. Věděli jsme, že když budeme pokračovat v naší hře, zápas otočíme."

Radko Gudas (obránce): "Dostali jsme rychlé dva góly, ale to se stává. To je hokej. Kluci se semkli a je vidět, že máme vůli a dotáhli jsme zápas do vítězného konce. Nezačali jsme špatně, ale v obraně si musíme dávat větší pozor a zapracovat na dorážkách. Myslím si, že si k tomu sedneme a řekneme, jak hrát jinak."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud