30. dubna 2017 • 15:24

Lašák si ve finále extraligy poranil koleno čeká ho operace vazů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Brankář hokejistů Liberce Ján Lašák si v posledním utkání finále extraligy v Brně poranil koleno a zřejmě ho čeká operace, která pro něj může znamenat konec kariéry. Slovenský gólman řekl v rozhovoru pro šport.sk, že v nadcházejícím týdnu absolvuje vyšetření.


"Tam se rozhodne. Pravděpodobně mám přetržený vaz, což se mi stalo v posledním zápase proti Kometě. Čeká mě důležitá operace," řekl osmatřicetiletý gólman a dodal, že teprve podle výsledku vyšetření se bude rozhodovat o případném prodloužení kariéry.

"Potřebuju načerpat nové síly, abych získal chuť. Teď neřeším konkrétní angažmá," naznačil, že v Liberci s největší pravděpodobností pokračovat nebude. "Vzhledem k tomu, jak to skončilo, se nemůžeme bavit o nové smlouvě. Nemá to význam, z mojí ani z jejich strany," řekl brankář, jenž s Bílými Tygry neúspěšně obhajoval extraligový titul.

Aktivní kariéru by každopádně rád uzavřel doma. "Už jsem o tom přemýšlel, kde bych chtěl ukončit kariéru. Bylo by to pěkné ve Zvolenu, kde jsem začínal," uvedl.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud