27. května 2017 • 21:18

Byl jako magnet, chválil brankáře Hrubého útočník Wágner

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hvězdou zápasu v Karviné byl jablonecký brankář Vlastimil Hrubý. Dvaatřicetiletý gólman v závěrečném ligovém kole výrazně přispěl fotbalistům severočeského celku k výhře 2:0 a navíc vychytal nejen čisté konto, ale také kamaráda a bývalého spoluhráče Tomáše Wágnera.


"Nepamatuji si v kariéře zápas, kdy bych byl takhle v permanenci," řekl Hrubý. "Ono už tam toho bylo dost v první půlce, ve druhé Karviná nepolevovala a zachytal jsem si fakt pořádně. Z čeho to plynulo? Asi, že bylo poslední kolo, obě mužstva hrála uvolněně, na obranu už se asi tolik nemyslelo," dodal.

Několikrát ho prověřil i Wágner, který je v Karviné na hostování právě z Jablonce. V prvním poločase navíc neproměnil penaltu, ze které přestřelil. "Že Wagy nedal penaltu? Měl prostě smůlu. Před zápasem jsme se trochu hecovali, je to kamarád, možná jsem nečekal, že bude mít takové tutové šance," prohlásil Hrubý.

"Hrubajs dneska ty míče přitahoval jako magnet, podal perfektní výkon," ocenil kamarádův výkon Wágner. "Vůbec nevím, co říct. Šancí habaděj, žádný gól... Někdy to tak je. Nikdo nechce končit sezonu porážkou, nás to potkalo a jsme zklamaní. Moje šance byly ložené, i když dneska jsme se v nich vystřídali asi všichni, ale nikdo to neprolomil," dodal.

Podle Wágnera za ke střelecké nemohoucnosti přispělo i to, že nastoupil proti mateřskému klubu. "Navíc jsem přestřelil penaltu. Druhá šance na pětce byla snad ještě větší než ta penalta. Co se dá dělat, nedal jsem, možná jsem byl přemotivovaný, že to bylo zrovna proti Jablonci," prohlásil.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud