27. května 2017 • 21:46

Škodu netrápí, že se musí o pozici nejlepšího střelce ligy dělit

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Slávistického útočníka Milana Škodu netrápí, že se musí dělit o titul krále střelců se sparťanem Davidem Lafatou. Za nejdůležitější při startu oslav mistrovského titulu před novináři označil to, že se fotbalistům Slavie podařilo dnešním vítězstvím 4:0 nad Brnem dotáhnout náročnou sezonu. Nyní se těší, až si poslechne před utkáním znělku Ligy mistrů.


Škoda novinářům řekl, že ho netrápí, že stejně jako Lafata nastřílel 15 branek a titul nejlepšího kanonýra si tak dělí. "Vůbec ne. Nejdůležitější bylo to, co jsme dokázali jako tým. Byla to obrovsky náročná sezona. Jsme na vrcholu a doufám, že si to užijeme," řekl.

Zpětně ocenil, že v předchozích přestupních obdobích nedopadla dobře jednání s jinými kluby. "Něco tam bylo, ale jsem rád, že to nevyšlo a můžu to tady s klukama oslavit," uvedla jedna z opor mistrovského celku.

Podobně jako další spoluhráči připomínal především období před třemi lety, kdy Slavia těsně unikla sestupu. "Já jsem na to zrovna nedávno vzpomínal, že jsme nějaké tři roky zpátky hráli o sestup do posledního kola a že by bylo krásné to období uzavřít titulem. Je to nepopsatelné, strašně si toho vážíme," řekl.

Klub podle něj nastartoval mimo jiné příchod čínských majitelů v roce 2015. "Došlo to až k titulu. Teď nás čekají další boje o Ligu mistrů, kterou tady v té šatně málo kdo zažil. Na to se těšíme neuvěřitelně, až si poslechneme znělku, co jsme slyšeli pouze v televizi," dodal.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud