28. května 2017 • 20:07

Převýšov nevyužil šanci posunout se na třetí příčku ČFL

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalisté Převýšova v 29. kole ČFL doma jen remizovali 1:1 s Dobrovicí, a přestože alespoň v penaltovém rozstřelu vyhráli 6:5, ztráta jednoho bodu je připravila o posun na třetí příčku. Soutěž vede nadále Olympia Hradec Králové s náskokem dvou bodů před Jirny a tří bodů před dvojicí Králův Dvůr - Tachov. O další bod zpět je pátý právě Převýšov.


Vítanou zprávou pro všechny týmy bojující o záchranu byl dnes fakt, že v návaznosti na konečné pořadí Fotbalové národní ligy letos sestoupí z ČFL jen dvě mužstva. Předposlední Táborsko B ale nevyužilo šanci posílit své záchranářské ambice, když doma podlehlo 2:4 Loko Vltavín. Na patnáctý Benešov, jenž si odvezl jeden bod ze Štěchovic, tak čtyři kola před koncem ztrácí už čtyři body.

Štěchovické střetnutí skončilo remízou 1:1 a v penaltovém rozstřelu vyhráli domácí 3:2. Svěřenci trenéra Busty jsou v této disciplíně mistry, v penaltové loterii totiž slavili úspěch již posedmé z sebou.

Již ve středu 31. května je na programu kompletní předehrávané 34. kolo ČFL. Vedoucí Olympia Hradec Králové se představí právě ve Štěchovicích a druhým šlágrem bude středočeské derby Zápy - Jirny.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud