28. června 2017 • 14:23

Ligový nováček z Olomouce získal na hostování Linharta a Poloma

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Fotbalová Olomouc angažovala dvě posily. Nováček nejvyšší soutěže získal na roční hostování s následnou opcí útočníka Zdeňka Linharta a obránce Romana Poloma. Hanácký klub o tom informoval na svém webu.


Obě nové tváře už dnes nastoupí do přípravného utkání s Trnavou. "V případě Romana Poloma zbývá jen podepsat smlouvy, u Zdeňka Linharta doladíme detaily v příštím týdnu," uvedl sportovní manažer Sigmy Ladislav Minář.

Třiadvacetiletý příchod je odchovancem Českých Budějovic, odkud ho po podzimu 2015 koupila pražská Slavia. Za tu ale žádný zápas v nejvyšší soutěži neodehrál a postupně hostoval v Táborsku, Bohemians 1905 a naposledy v Příbrami. V lize má na kontě 48 utkání a tři góly.

Linhart je pravidelným mládežnickým reprezentantem. Dostal se na závěrečné soustředění jednadvacítky před Eurem v Polsku, ale do konečné nominace se nevešel.

Pětadvacetiletý Polom v minulé sezoně působil v Hradci Králové, kde hostoval z Mladé Boleslavi, kvůli zranění ale na jaře nehrál. Předtím oblékal dres pražských klubů Dukly a Sparty. V lize odehrál 43 utkání a vstřelil tři branky.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud