22. července 2017 • 11:27

Kolocová, Kvapilová podruhé Brazilky nezaskočily a jsou páté

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Beachvolejbalistky Kristýna Hoidarová Kolocová s Michalou Kvapilovou neprošly na turnaji Světového okruhu v Olsztyně do semifinále. Čtvrtému nasazenému páru Agatha, Duda podlehly 16:21, 19:21 a Brazilky jim tak vrátily čtvrteční porážku ze skupiny.


Před dvěma dny Kolocová s Kvapilovou zaskočily Agathu s Dudou výhrou ve dvou setech (22:20, 21:16). "Máme velkou radost, hrály jsme nebojácně a koncentrovaně, k tomu dobrá taktika od trenérky Lenky," napsaly poté na facebooku.

Dnes ve čtvrtfinále překvapení nezopakovaly. Za 34 minut se jim sen o prvním společném postupu do bojů o medaile rozplynul. Dělenou pátou pozicí si nicméně vyrovnaly své maximum a obsadily ji letos už potřetí po Poreči a Fort Lauderdale.

Olsztyn je se čtyřmi hvězdičkami druhou nejvyšší kategorií Světového okruhu a zároveň generálkou na mistrovství světa ve Vídni, které začne v pátek. Markéta Nausch Sluková s Barborou Hermannovou vypadly v pátečním osmifinále a jsou deváté, další Češky Martina Bonnerová se Šárkou Nakládalovou skončily na děleném 17. místě.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud