25. července 2017 • 21:36

Hlasy po utkání fotbalové Ligy mistrů Slavia - Borisov

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po úvodním utkání 3. předkola fotbalové Ligy mistrů Slavia Praha - BATE Borisov (1:0):


Jaroslav Šilhavý (trenér Slavie): "Samozřejmě jsme si přáli výsledek s nulou a vítězství, toho jsme dosáhli. Nicméně nejen já, ale i kabina byla trošku zaražená z toho vývoje. Hráli jsme tři čtvrtě zápasu proti deseti lidem a chtěli jsme přidat ještě nějaké branky, aby odveta pro nás byla ještě lepší. Nicméně se nám to nepodařilo, proto jsem zklamaní. Těch šancí jsme měli dostatek na vstřelení ještě aspoň jednoho gólu. Nepodařilo se to, ať už špatným řešením nebo kluci trefovali tyčky, břevno. Jedeme do odvety s náskokem jednoho gólu a věřím, že i venku jsme schopni dát minimálně jeden gól a zvládneme to."

Alexandr Jermakovič (trenér Borisova): "Červená karta výrazně ovlivnila zápas. Je dobré, že jsme neinkasovali ještě další góly. Prohra 0:1 nám nechává šance do odvety. Nemohu vyloučení komentovat, protože jsem ještě neviděl záznam. Teď nás čeká domácí odveta a pro každý tým je lepší hrát doma. Proti Alaškertu v minulém předkole jsme hráli doma opravdu dobře, jen jsme prostě nevyužili šance. Uděláme vše, abychom postoupili."

Milan Škoda (kapitán Slavie): "Před zápasem bychom to asi brali. Říkali jsme si hlavně vyhrát a nedostat gól, to jsme splnili. Ale asi všichni cítíme, že dnes jsme měli ze zápasu vyždímat víc. Kdybychom uhráli lepší výsledek, tak by odveta byla jednodušší. Ale pojedeme tam vybojovat postup. Penalta byla jasná. Zda to bylo na červenou, to nevím, to nebudu komentovat. Na penaltu jsem si věřil. Kopu je poslední dobou, proměňuju, tak jsem šel. Věděl jsem, kam to kopnu. Pak tam ještě byla ta tyč, to jsem fakt zuřil. Cítil jsem, že druhý gól potřebujeme. Věřil jsem, že ještě šance přijde a dám gól, ale skončilo to na tyčce."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud