25. července 2017 • 22:13

Hlasy po utkání 3. předkola Ligy mistrů FCSB - Plzeň

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po úvodním utkání 3. předkola fotbalové Ligy mistrů FCSB - Viktoria Plzeň (2:2):


Pavel Vrba (trenér Plzně): "Momentálně jsme v poločase. Myslím, že jsme uhráli výsledek, který nás potěšil. Na druhou stranu víme, že nás čeká ještě těžkých 90 minut s velmi kvalitním soupeřem. Hodnocení až po druhém utkání. Samozřejmě mě těšilo, že jsme byli aktivní a dali dva góly na soupeřově poli. Ale i Steaua měla šance a mohla vyhrát. Z toho pohledu je výsledek pro nás dobrý a myslím, že i zasloužený. Uvidíme, co bude dál. Pokud budeme chtít v odvetě hrát na 0:0, tak to určitě nevyjde. Budeme muset být zase aktivní a chtít zase dát gól. Hrát na 0:0 je hrozné riziko a to si doma netroufneme."

Michael Krmenčík (útočník Plzně, autor prvního gólu): "Byl to těžký zápas. Chtěli jsme tady vstřelit gól a jsme rádi, že se nám povedly dva. Dali jsme poměrně rychlý gól a mohli si to asi pohlídat. Je škoda, že jsme dostali dva góly. Ale je to pro nás dobrý výsledek, a jestli za námi budou stát fanoušci a všichni lidé v Plzni, tak si myslím, že je dáme."

Jan Kopic (záložník Plzně, autor druhého gólu): "Myslím, že jsme to zvládli dobře, ale po fyzických stránkách jsme si sáhli na dno. Výsledek 2:2 je dobrý výsledek do odvety. Měli bychom to doma uhrát, ale je to ošidné. Ověřili jsme si v některých fázích, že soupeř má velkou kvalitu, jsou dobří na míči a budeme muset být obezřetní. Je to pořád 50 na 50."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud