23. srpna 2017 • 20:26

Hlasy po přípravném zápase českých hokejistů proti Slovensku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po přípravném zápase českých hokejistů proti Slovensku:


Josef Jandač (trenér ČR): "Bylo to z naší strany dobré v pohybu, hodně energie a bojovnosti. Chyběly nám góly, chyběla šikovnost zakončení. Lepší clona, trefit branku hlavně v přesilovkách. Možná tam trošku byla nervozita. Je tu plno nových kluků, snažili jsme se je zklidnit, ale asi tam vždycky nějaká je. Slováci využili jedné naší chyby ve středním pásmu, kdy tam obránce upadl a oni to proměnili, pak byli hodně pod tlakem, vyhazovali puky a bránili. Ubránili ten těsný výsledek. Bylo to i naším přičiněním, že i v těch nejvyloženějších situacích nejsme schopni dát gól."

Craig Ramsay (trenér Slovenska): "Výhra proti silnému soupeři samozřejmě těší. Nebyl jsem ale úplně spokojený s naší hrou, především v první třetině. Čeká nás ještě hodně práce. Konrádova nula je skvělá, ale na tom nesmíme stavět."

Patrik Bartošák (brankář ČR): "Byla to nešťastná premiéra. Prohráli jsme zápas. Myslím, že jsme hráli lepší hokej, byli jsme aktivnější, dostávali se do více šancí, ale bohužel jsme nedokázali žádnou proměnit. Takže na výhru si musíme počkat."

David Kaše (útočník ČR): "Porážka mrzí hodně. Oni nám dali v první třetině gól z brejku a pak se hrálo de facto skoro furt u nich, když neměli přesilovku. Oni si to ale pohlídali. Myslím, že nám chyběl větší tlak do brány. Měli jsme hodně střel, ale jejich gólman hodně ten puk viděl. Je důležité stát před brankářem, to se nám moc nedařilo a prostě jsme dneska nedali branku."

Libor Šulák (obránce ČR): "Je to škoda. Derby se Slovenskem je vždycky dobré a vyhrocené utkání. Je škoda, že nám tam nepadl aspoň jeden gól, protože si myslím, že jsme snahu projevili, ale chtělo to větší důraz v předbrankovém prostoru a víc střílet od modré čáry a nehrát to do rohů."

Branislav Konrád (brankář Slovenska): "Vítězství nad Českem vždycky potěší a stejně tak čisté konto. Nemohl jsem si stěžovat na nedostatek práce, ale jsem v brance od toho, abych to, co na mě půjde, chytil."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud