22. září 2017 • 20:57

Házenkářky Slavie jsou po výhře nad nováčkem stále stoprocentní

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Házenkářky Slavie Praha zůstaly i po třetím utkání v interlize stoprocentní, ve 4. kole zvítězily na palubovce nováčka z Hodonína 28:20. Soupeř naopak po čtvrté porážce stále čeká na první bod mezi česko-slovenskou elitou.


Hostující tým vedl o osm branek už po 25 minutách, po změně stran už ale výsledek nezvýraznil, ačkoliv měl v jednu chvíli navrch i o 14 gólů. "Udělali jsme 19 technických chyb a to je proti takovému soupeři nepřípustné. To příště musíme zlepšit a hrát zodpovědněji až do konce utkání. Holky neudržely tempo a ani koncentraci," zlobil se trenér Slavie Richard Řezáč.

Neporazitelnost udržela i Olomouc po těsném vítězství 27:26 v Trenčíně. Hanačky, které z předchozích tří zápasů dvakrát remizovaly, po nerozhodném poločase získaly po změně stran až šestigólový náskok (23:17), přesto se o vítězství nakonec musely strachovat. Trenčín je v soutěži stále bez bodu.

Zlín prohrál 21:28 v Šale, která stejně jako Slavia, Olomouc a Michalovce zaostává o bod za vedoucím Mostem. Michalovce ještě v sobotu nastoupí ve Veselí nad Moravou, pak bude následovat reprezentační přestávka s kvalifikačními zápasy o postup na mistrovství Evropy.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud